Οι μάγισσες σας καλωσορίζουν

το ιστολόγιο των παιδιών που αγαπούν το ομότιτλο βιβλίο του Αλκιβιάδη Κούση
(εικονογράφηση: Βαγγέλης Παπαβασιλείου, εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ)


Η Μιρέλλα, η Φιρέλλα και η Κανέλα ανυπομονούν να σας γνωρίσουν και να μοιραστούν μαζί σας τα μυστικά τους. Πάρτε τις σκούπες και τα καπέλα σας κι ελάτε στην παρέα μας!

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

απρόοπτα και πολλές εκπλήξεις "εκτός των τειχών" !!!


Μπροστά σε μια πολύ μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν οι μάγισσες στο βιβλιοπωλείο "εκτός των τειχών" στην Αθήνα. Τα περισσότερα από τα παιδιά τις αναγνώρισαν αμέσως, ήξεραν τα ονόματά τους και βρήκαν εύκολα ποια σκούπα κρατά η καθεμιά τους!!! Όσο κι αν προσπάθησαν να τα ξεγελάσουν, δεν τα κατάφεραν. 

Η Κανέλα δήλωσε πως νιώθει πολύ περήφανη που τα παιδιά βρίσκουν εύκολα το όνομά της, αλλά η Φιρέλλα της είπε, για να την πειράξει, πως αυτό γίνεται γιατί το όνομά της είναι μπαχαρικό στην κουζίνα, ενώ το δικό της είναι πολύ σπάνιο! Η Μιρέλλα πάλι ήταν τόσο χαρούμενη που τα παιδιά τις αγαπούν, που δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις κουβέντες τους.

Όταν επέστρεψαν σπίτι, έκρυψαν τις σκούπες τους στην ντουλάπα, χώθηκαν κάτω από το τραπέζι κι έπιασαν την κουβέντα για όλα όσα άκουσαν και είδαν στο βιβλιοπωλείο. Ξεσήκωσαν τον τόπο με τα γέλια τους!

 

Οι περιπέτειες  των μαγισσών δεν τελειώνουν ποτέ! Μπορείτε πάντα να επισκέπτεστε τη σελίδα μας για να μαθαίνετε τα νέα τους! Μπορείτε ακόμα να γράψετε τα σχόλιά σας από κάτω και να μας στείλετε τις ζωγραφιές σας.

 φωτογραφίες:  Michael Polychronis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου