Οι μάγισσες σας καλωσορίζουν

το ιστολόγιο των παιδιών που αγαπούν το ομότιτλο βιβλίο του Αλκιβιάδη Κούση
(εικονογράφηση: Βαγγέλης Παπαβασιλείου, εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ)


Η Μιρέλλα, η Φιρέλλα και η Κανέλα ανυπομονούν να σας γνωρίσουν και να μοιραστούν μαζί σας τα μυστικά τους. Πάρτε τις σκούπες και τα καπέλα σας κι ελάτε στην παρέα μας!

Παρασκευή, 6 Νοεμβρίου 2015

"Να σου πω μια ιστορία;"

Ξεκινάμε ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, 3:00-4:00 μ.μ τη ραδιοφωνική μας εκπομπή για παιδιά «ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ;»!!!
ΜΟΝΟ στον ΙΟΝΙΑΝ GALAXY, 90,8!!!
Στη ραδιοφωνική μας συντροφιά θα είναι ένα ξεχωριστό «Παλιόπαιδο» με το βιολί του (εκδ.Πατάκης) με τη βραβευμένη συγγραφέα του Αγγελική Δαρλάση.
Μια θαυμάσια ιστορία εµπνευσµένη από αληθινές ιστορίες µουσικών του El Sistema και της διεθνούς φήµης συµφωνικής ορχήστρας «Μπολιβάρ» της Βενεζουέλας, που μας αποδεικνύει πως η μουσική μπορεί να γίνει ένα ισχυρό ‘όπλο’ ενάντια στην παιδική εγκληµατικότητα, τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισµό.
To βιβλίο πήρε το Βραβείο του Κύκλου Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου το 2015 και αναγράφηκε στον Διεθνή Τιμητικό Πίνακα της ΙΒΒΥ!
Μια σύντομη πτήση στον ‘αέρα’ της εκπομπής για να μας χαιρετήσουν θα κάνουν και οι σκανδαλιάρες «Οι φίλες μου οι...Μάγισσες» (εκδ.Πατάκης) με το συγγραφέα των περιπετειών τους Αλκιβιάδη Κούση!
Τηλεφωνήστε στο 26710-25361 στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ της εκπομπής και αποκτήστε ένα ΑΝΤΙΤΥΠΟ των βιβλίων ΔΩΡΟ (για 2 παιδιά)!
Επιμέλεια-παρουσίαση: ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΙΟΣΑΤΟΥ, Θεατροπαιδαγωγός
ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, www.ioniangalaxy.gr,
επιλέγοντας το πεδίο: ‘ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ’
Παιδιά, για 4η χρονιά, ελάτε να διαβάσουμε παρέα τις πιο όμορφες λογοτεχνικές ιστορίες και παραμύθια, να μιλήσουμε με ‘ειδικούς’ που αγαπούν τα παιδιά για τα βιβλία, τις τέχνες, τον αθλητισμό, την (ψυχική και σωματική σας) υγεία, να κερδίσετε βιβλία δώρο, να μάθετε τα νέα που σας αφορούν στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη, να ακούσετε αγαπημένες μουσικές και τραγούδια!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου